Welkom!

Leuk dat je een bezoekje brengt aan de website van Beek by Bike.
Familie van Beek doet (bijna) alles op de fiets: boodschappen doen, naar school, het werk, maar vooral samen op vakantie! Arjan en Karin fietsten eerst samen op de racefiets en mountainbike en toen onze eerste zoon werd geboren, kochten we een trekkingfiets en fietskar (en de verdere inventaris). Sindsdien gaan we elk jaar op fietsvakantie, dichtbij of verder weg in Europa. Wij laten onze 3 boys graag al fietsend de wereld ontdekken en verwonderd te zijn en blijven van de prachtige natuur en cultuur. Our dream: worldtrip by bike!

Op deze website vind je onze reisverhalen, paklijst en tips om op fietsvakantie te gaan met kinderen. Want dat gaat heel goed samen! Met elkaar onderweg, nieuwe plekjes ontdekken, langzaam door het landschap trekken, locals te ontmoeten en samen mooie herinneringen te creëren.